No Excuses Fight Night 9.3.2018

Perjantai, 9. maaliskuu 2018 - 19:00

Suomalaisen ammattinyrkkeilyn kaikkien aikojen kovin kohtaaminen nähdään 9.3.2018 Espoo Metro Areenalla. WBC-liiton ylemmän höyhensarjan puolustavalla maailmanmestarilla Eva Wahlströmillä on edessään uransa kovin haaste. Wahlström kohtaa Espoossa WBC-liiton ykköshaastajan ja WBC Silver Champion -vyön haltijan Melissa St. Vilin (Haiti/USA).

Wahlström suhtautuu tulevaan kohtaamiseen odottavin mielin: ”Olen aina halunnut kohdata ne kaikkein kovimmat vastustajat ja olen todella innoissani siitä, että minulla on mahdollisuus kohdata ykköshaastajani Melissa St. Vil. Juuri tällaiset ottelut tarjoavat nyrkkelijälle sen haasteen, jonka takia jokapäiväistä työtä tehdään. ”Little Miss Tyson” on muutenkin vastustaja, jota vastaan olen halunnut otella jo pitkään. Suunnitteilla olleen viimekeväisen kohtaamisemme peruuntuminen oli kova pettymys, mutta onneksi tämä mahdollisuus avautui uudelleen”.          

Illan muissa kamppailuissa kehässä nähdään muun muassa kevyen raskaansarjan Niklas ”Drummer Boy" Räsänen ja keskisarjan Henri ”Kemin Kivinyrkki” Kekäläinen.

Vaikka tuleva vastustaja ei ole vielä tiedossa, niin myös Niklas Räsänen odottaa maaliskuista otteluaan innolla. ”Vuosi 2017 oli monessakin mielessä nyrkkeilyllisesti haastava, mutta Metro Areenan illassa kehään palaa takaisin rento ja hyvällä fiiliksellä iskevä Drummer Boy. Mulla on vahva fiilis siitä, että olen palaamassa nyrkkeilijänä juurilleni, joten luvassa on viihdyttävä ja mielenkiintoinen kamppailu”.

 

Lipunmyynti alkaa Lippupisteessä perjantaina 19.1. klo 16.00.

Liput alk. 29,00€ sis toimituskulut.

 

Ovet klo 17.30.

Ensimmäinen ottelu klo 19.00.

Tulevat tapahtumat