HARRY POTTER KONSERTTI SIIRTYNYT 10.2.2018

Saturday, 14. Oc–ber 2017 - 19:30

HUOMIO!!! TÄRKEÄ TIEDOTE ESITYKSESTÄ!!!

Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio -elokuvakonsertti Metro Areenalla siirtyy tuotantoteknisistä syistä aiemmasta päivämäärästä lokakuulta helmikuulle 2018. Uusi konserttipäivä on lauantai 10.2.2018. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myöhemmin järjestettävään konserttiin. Konsertti alkaa samaan kellon aikaan kuin aiempikin, kello 19.30.

Jos uusi päivämäärä ei sinulle sovi, on liput mahdollista palauttaa ostopaikkaan (Lippupisteeseen ja Tikettiin) joulukuun loppuun 31.12.2017 mennessä.

Lippupiste:

Voit hakea lippurahojen palautusta alla olevasta linkistä:
web.fi/palautus
.lippu
Täyden palvelun myyntipisteistä ostetut liput voi myös palauttaa suoraan kyseiseen myyntipisteeseen.
Lisätiedot www.lippu.fi/palautus
Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta.

Tiketti:

Mikäli uusi päivä ei sovi, ennen 22.9.2017 ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy,Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen:info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. Liput tulee palauttaa 31.12.2017 mennessä. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

 

Tapahtumanjärjestäjä (Loud´n Live Promotions Oy) ja lipunmyyntiyritykset pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.