Tapahtumakokonaisuudet

Elämyskiekko

Tässä työ- tai kaveriporukalle todellisen pelin tuntuinen kiekkoelämys vailla vertaa! Metro Areenan ja Espoo Bluesin kuuluttajan Aki Eurolan isännöimä elämyskiekko tarjoaa unohtumattomia hetkiä maan parhaan areenan kaukalossa autenttisten kuulutusten, tuomarin, maalivahtien, pelaajaesittelyiden ja musiikin siivittämänä. Kiihkeät kamppailut myös taltioidaan livenä Areenan mediakuutiolle sekä ottelun kohokohdista tuotetaan viisiminuuttinen DVD-tallenne, jonka saa kamppailun jälkeen omaksi. Voitte tuoda myös oman soittolistan ottelun ajaksi.

- 1,5 tunnin jääaika. 
- Pelivarusteet.
- Mailat 20 hengelle.
- Saunallinen aitio after game –kokemukseen.
- Kokonaiskesto noin 4 tuntia.
- Mahdollisuus yhdistää pakettina saman illan liigaotteluun.
 
Alkaen 2 800 € + alv. 
 
Elämyskiekkoon voi tilata erikseen:
- Ruoat ja juomat toiveidesi mukaan pukuhuoneeseen tai aitioon. 
- Cheerleaderit, kiekkokoutsin, trubaduurin tai muuta oheisohjelmaa.
- Pukutilojen ehostus teidän ilmeenne mukaisesti.
 
Kysy ennakkoon, jos epäröit! Suunnitellaan yhdessä teidän ryhmällenne sopiva kokonaisuus lisämausteineen.
 
LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT
Aki Eurola
044-0550000 
 
 

Ota yhteyttä myyntiin >

Yritystapahtumat

Metro Areena taipuu monipuolisesti erikokoisiin yritystapahtumiin, sillä ravintola- ja aitiovalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kymmenen hengen sparrausilloista koko konsernin vuosijuhliin. Asiantunteva henkilökuntamme kertoo vaihtoehdoista ilomielin - ja vuosien kokemuksella.


Ota yhteyttä myyntiin >

Seminaarit

Etsitkö tilaa päivän tai kahden pituiselle seminaarille? Kokoustilat ja muut tilamme muokkautuvat tilaisuuden luoteen mukaisesti käyttötarkoitukseesi.


Ota yhteyttä myyntiin >

Dinner on Ice

Haluaisitko kokea ainutlaatuisen illasen? Luistimet jalassa tai ilman. Katamme tarjoilut toiveidesi mukaan keskellä Metro Areenan jäätä! Musiikkia, taitoluistelua tai esiintyjiä jäällä tai sen reunalla, suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus.


Ota yhteyttä myyntiin >