BLUES - SKA Pietari

Maanantai, 10. elokuu 2015 - 18:30

Espoo Blues ja KHL-mestari Pietarin SKA kohtaavat harjoituskauden avausottelussa Metro Areenalla

Espoo Blues ja viime kauden KHL:n mestarijoukkue Pietarin SKA kohtaavat toisensa Liigan harjoitusottelukauden avauksessa Metro Areenalla maanantaina 10.8.2015 klo 18:30. Ottelu käynnistää Bluesin kohti Liiga-kautta 2015-16 valmistavan jakson, johon kuuluu viiden harjoitusottelun lisäksi vähintään neljä CHL-ottelua. Katso harjoitusotteluiden aikataulu tästä (http://blues.fi/component/bluesnews/1812?view=uutinen) ja CHL-otteluiden aikataulu tästä (http://blues.fi/component/bluesnews/1803?view=uutinen).

Espoo Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho pitää tulevaa ottelua hyvänä mittarina joukkueelle.

“On hienoa päästä pelaamaan tuoretta KHL:n mestaria vastaan. Se on myös loistava mittari pelaajille ja joukkueelle, kun pääsemme pelaamaan todellista huippujoukkuetta vastaan kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa. Mukavaa myös että Pietarin SKA:sta löytyvät entiset espoolaiset Mikko Koskinen ja Marko Torenius, ja täytyykin toivoa että Koskinen olisi meitä vastaan maalissa”, Aho summaa.

Myös Bluesin kapteeni Kim Hirschovits on tyytyväinen harjoituskauden avauksesta.

“Tämä on kannattajillemme upea mahdollisuus nähdä kansainvälisen tason huippupelaajia kotikaukalossamme, sillä SKA on yksi maailman parhaimpia joukkueita. Tämä on myös meidän joukkueellemme hieno tilaisuus päästä pelaamaan huippupelaajia vastaan ja nähdä miten he pelaavat, syöttävät ja tekevät muita ratkaisuja jäällä. Taso tulee olemaan ensimmäiseksi harjoitusotteluksi todella kova, joten erittäin mielenkiintoinen peli on luvassa”, Hirschovits kertoo.

Koskinen ja Torenius ovat myös kapteenille tuttuja kasvoja, sillä kaikki kolme edustivat Bluesia vielä kauden 2013-14 alkaessa. Hirschovitsillä onkin samanlainen toive kuin päävalmentaja Aholla.

“Koskinen ja Torenius ovat hienoja Espoon jätkiä, ja toki toivotaan että Kossu olisi maalissa.” 

Liput harjoituskauden avaukseen ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa. Liput myydään numeroimattomina alakatsomoihin. Lippujen hinnat 10€ + toimitusmaksut. Ostoksille pääset tästä linkistä: http://www.lippupalvelu.fi/event/blues-ska-pietari-harjoitusottelu-lippuja/162283

Kauden 2015-16 Espoo Bluesin kausikortin omistajat pääsevät seuraamaan ottelua veloituksetta. Ovet otteluun avataan klo 17:30.

Tulevat tapahtumat