ETK:n kevätnäytös Puluboin ja Ponin liukas versio luistellaan Espoo Metro Areenalla perjantaina 13.4.2018

Perjantai, 13. huhtikuu 2018 - 18:30

Huhtikuun 13.päivä kaikki Espoon Taitoluisteluklubin luistelijat pienistä luistelukoululaisista, aikuisiin harrastajiin ja taitaviin kilparyhmiin valtaavat Espoo Metro Areenan ja luistelevat vauhdikkaan ja hauskan koko perheelle sopivan Veera Salmen kirjoittaman ja Salla Aallon taitoluistelutarinaksi kääntämän tarinan Puluboin ja Ponin liukas versio. Tule katsomaan miten Puluboi ja Poni pärjäävät liukkaalla jäällä!

Ennakkomyynnissä vain alakatsomon liput. Huomioithan että lipunmyyntilinkistä voit ostaa lisäksi edullisesti ennakkoon HD-laatuiseni muistitikun muistoksi näytöksestä.

Liput voi ostaa täältä: http://www.lippuautomaatti.fi/etk

Näytöspaikka Espoo Metro Areena (Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo). Liput ovat paikkanumeroituja iltanäytöksessä ja aamupäivän näytöksessä paikat ovat numeroimattomia. Näytöksiä on kaksi samana päivänä. Näytökset alkavat klo 9.30 ja klo 18:30. Näytöksen kesto n. 1,5h (iltanäytöksessä yksi väliaika).

Mikäli lippuja on jäljellä voi niitä ostaa myös tapahtumapaikalta (Espoo Metro Areenan pääovilta) tuntia ennen näytöksen alkua. Lipputilanteesta tiedotetaan ennakkomyynnin päätyttyä.

Tulevat tapahtumat