HARRY POTTER JA SALAISUUKSIEN KAMMIO™ -ELOKUVAKONSERTTI

Lauantai, 10. helmikuu 2018 - 19:30

HUOMIO!!! TÄRKEÄ TIEDOTE ESITYKSESTÄ!!!

Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio -elokuvakonsertti Metro Areenalla siirtyy tuotantoteknisistä syistä aiemmasta päivämäärästä lokakuulta helmikuulle 2018.Uusi konserttipäivä on lauantai 10.2.2018. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myöhemmin järjestettävään konserttiin. Konsertti alkaa samaan kellon aikaan kuin aiempikin, kello 19.30.

Jos uusi päivämäärä ei sinulle sovi, on liput mahdollista palauttaa ostopaikkaan (Lippupisteeseen ja Tikettiin) joulukuun loppuun 31.12.2017 mennessä.

Lippupiste:
Voit hakea lippurahojen palautusta alla olevasta linkistä:
web.fi/palautus
.lippu
Täyden palvelun myyntipisteistä ostetut liput voi myös palauttaa suoraan kyseiseen myyntipisteeseen.
Lisätiedot www.lippu.fi/palautus
Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta.

 

Tiketti:

Mikäli uusi päivä ei sovi, ennen 22.9.2017 ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy,Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen:info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. Liput tulee palauttaa 31.12.2017 mennessä. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Tapahtumanjärjestäjä ja lipunmyyntiyritykset pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

 

 

Harry Potter –elokuvakonserttien saga saa jatkoa Suomessa, kun yleisö pääsee kokemaan seuraavan luvun rakastetusta elokuvasarjasta ja sen musiikin kokonaisuudessaan sinfoniaorkesterin esittämänä. Liput Lippupisteessä ja Tiketissä alkaen 39 €.


Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio -elokuva esitetään Vantaan sinfoniaorkesterin säestyksellä Espoon Metro Areenalla lauantaina 14.10.2017, toisena osana Harry Potter -elokuvakonserttisarjaa. Yleisö saa mahdollisuuden elää uudelleen elokuvan taian teräväpiirtona 15-metriseltä valkokankaalta ja kuulla samalla John Williamsin unohtumattoman musiikin sinfoniaorkesterin esittämänä.

 

Harry Potter –elokuvakonsertti on uusi maaginen kokemus J. K. Rowlingin ihmeellisessä maailmassa. CineConcertin ja Warner Brosin yhteistyössä luoma elokuvakonserttien sarja käynnistettiin kesäkuussa 2016 Harry Potter ja Viisasten Kivi –elokuvalla, jonka maailmanlaajuinen kiertue tulee käsittämään satoja loppuunmyytyjä esityksiä yli 35 maassa vuoteen 2018 mennessä. Suomessa kyseinen elokuvakonsertti nähtiin maaliskuussa, keräten Hartwall Areenalle lähes 11 000 innokasta Harry Potter –fania. 

 

Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio –elokuva jatkaa Harry Potterin tarinaa taikuuden ihmeellisessä maailmassa. John Williamsin säveltämä uskomaton musiikki elokuvaan saavutti Grammy ehdokkuuden ja muodostaa upean kokonaisuuden yhdessä elokuvan kanssa Harry Potterin taianomaisille seikkailuille.  

 

Harry Potter –elokuvakonserttisarjan ovat yhteistyössä luoneet CineConcerts ja Warner Bros. Consumer Products.  Justin Freer, elokuvakonserttien tuottaja ja orkesterinjohtaja, kertoo näin: “Harry Potter -elokuvasarja on yksi niistä kerran elämässä koettavista kulttuuri-ilmiöistä, joka jatkaa miljoonien fanien ilahduttamista ympäri maailman. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ensimmäistä kertaa mahdollisuuden kokea rakastettu elokuva isolta valkokankaalta sen palkitun musiikin kera, aidon sinfoniaorkesterin esittämänä. Se tulee olemaan unohtumaton elämys.”  

 

Brady Beaubien CineConcertsilta ja Harry Potter -elokuvakonserttisarjan konserttituottaja, lisää: ”Harry Potter on synonyymi jännitykselle ympäri maailman ja toivomme, että esittämällä tämän uskomattoman musiikin elokuvan kanssa, yleisö nauttii tähän maailmaan palaamisesta ja kaikista sen hienoista hahmoista ja seikkailuista.”

 

 

 

Tulevat tapahtumat