Hevisaurus Joulushow

Sunnuntai, 18. joulukuu 2016 - 15:00

 

TONTTUHEVIÄ HEVISAURUKSEN MALLIIN METRO AREENALLA

Herra Hevisaurus tykkää joulusta! Ei me malteta odottaa jouluaattoon, vaan halutaan järjestää kaikille muksuille ja niiden vanhemmille maailman parhaat pikkujoulut, Räyh! Muffi Puffikin on niin innoissaan tästä jutusta, että kerkesi jo vetää jännitykseensä ensimmäisen säkin pipareita. Kun pukki on poissa niin tontut bailaa –TONTTUHEVIÄ! Räyh! Omien joulubiisien lisäksi me soitetaan kaikille tuttuja iloisia joululauluja Espoon Metro Areenalla sunnuntaina 18. joulukuuta. Liput konserttiin ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Talven 2016 rokkaavimmassa koko perheen showssa Hevisaurukset valmistautuvat Velhojenvuorella jouluun, mutta mistä rakentuu Hevisaurusten oikea joulutunnelma? Milli Pilli haaveilee hempeästä ja aurinkoisesta talven ihmemaasta. Riffi Raffi haluaisi leikkiä lumipallosotaa, Komppi Momppi tanssia Nissepolkkaa ja Muffi Puffi puolestaan syödä joulupähkinäpipareita.

Viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs lastenheviyhtye on julkaissut seitsemän albumia. Hevisaurus on palkittu parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla kahdesti. Yhtye on herättänyt paljon huomiota myös Suomen ulkopuolella. Uusin Hevisaurus-albumi ”Soittakaa Juranoid” julkaistiin 2015. Vastaavasti päivänvalon näki viime vuonna myös marraskuussa ensi-iltansa saanut, osittain animoitu Hevisaurus-elokuva. Hevisaurus-elokuvassa Hevisaurusten kanssa näyttelevät muun muassa Kari Hietalahti, Timo Kahilainen, Taneli Mäkelä, Sanna Stellan ja Eija Vilpas.

KONSERTTI

Hevisauraus Joulushow

Espoo, Metro Areena

Sunnuntai 18.12.2015

Ovet 14.00 , showtime 15.00

LIPUT

Toimituskuluineen 12 euroa Ticketmasterista. Lipunmyynti käynnistyy tiistaina 8. marraskuuta

 

Yhteistyössä Suomen Komediateatteri, Espoo Metro Areena, Sony Music, Silja Line, Espoon kaupunki ja Ticketmaster.

 

 

 

Tulevat tapahtumat