Juha Tapio

Lauantai, 18. marraskuu 2017 - 19:00

 

Juha Tapion syksyn ainoa konsertti Espoon Metro Areenalla marraskuussa! 

Juha Tapion syksyn 2017 ainoa konsertti kuullaan 18. marraskuuta mahtavissa puitteissa Espoon Metro Areenalla, ja luvassa on täyslaidallinen Juhan hittejä ja ennenkuulemattomia yllätyksiä, onhan aika tärkeän erikoisillan järjestämiseen juuri silloin mitä otollisin:

”Vuonna 2018 koittaa mun 20-vuotisjuhlavuoteni levylaulajana ja sitä juhlitaan uuden musan kanssa. Nyt otetaan siis varaslähtö juhliin ja soitetaan kaikki hitit tähän mennessä syksyn ainoalla keikalla”, Juha Tapio ilakoi jo ennakkoon.

Hauskaa tulee olemaan varmasti lavan molemmin puolin, ja suuret tunteet saavat nousta pintaan.

”Ja kuten aikaisemmat hallikeikat ovat näyttäneet, tästäkin tulee show vailla vertaa”, Juha jatkaa.

Juha Tapio viettää tällä hetkellä ansaittua lomaa, valmistelee ensi vuonna julkaistavaa uutta albumiaan ja palaa kesän festivaalilavoille kesäkuussa.

Katso kesän keikat osoitteesta: www.juhatapio.com.

www.facebook.com/juhatapio

www.instagram.com/juhatapioofficial

////////

Hyvä konserttikävijä!

Alla saapumisohjeita:  Areena on ääriään myöden täynnä ja lisäksi Urheilupuiston alueella on tapahtumia myös naapurihalleissa. Varaattehan siis aikaa ja kärsivällisyyttä saapumiseen, väkeä on liikkeellä paljon. Ovet aukeavat klo 17.00.

Tervetuloa ja mukavaa konsertti-iltaa!

 

Ovet: 17.00

Showtime: 19.00

Kesto: 2 tuntia

KULKUYHTEYDET JA PYSÄKÖINTI

Saapuminen Metro Areenalle on helppoa omalla autolla, kuten myös julkisilla kulkuvälineillä. Tarkemmat saapumisohjeet löydät kätevästi: www.metroareena.fi

muutama huomio:

Bussilinjalle 109 on lisätty 3 lisälähtöä Tapiolan Urheilupuiston pysäkiltä (pysäkki Urheilupuistontie E2143) kohti Kamppia konsertin jälkeen. Lisälähdöt pysäkiltä klo 21:25, 21:35 ja 21:45. Linjan 109 normaalilähdöt palvelevat pysäkkiä arviolta 21:12 ja 21:42.

 

Metrolla saapuminen, Urheilupuiston pysäkki.

 

Tapahtumassa on ilmainen pysäköinti!

Myös Tapiola Paikoitus Oy tarjoaa Juha Tapion konserttiin saapuville ilmaisen pysäköinnin uudessa pysäköintihallissa osoitteessa:

P-Urheilupuisto pysäköintihalli, Koivu-Mankkaantie 1, Espoo.

Uusi urheilupuiston pysäköintihalli sijaitsee aivan Espoo Metro Areenan vieressä ja sisäänajo on Koivu-Mankkaantie 1 kohdalla olevasta liikenneympyrästä.

Halliin ajettaessa (klo 16-19.30 välisenä aikana) saat ulosajolipun autollesi, kun näytät konserttilippusi henkilökunnallemme.

 

ESTEETTÖMYYS/INVA-ASIAKKAAT

Pyörätuolipaikan ostaneet terveydellisistä syistä liikuntarajoitteiset asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Liikuntarajoitteisille asiakkaille löytyy myös invavessoja. Liikuntarajoitteisten sisäänkäynti on julkisivusta Club-ovilta, edessä inva-parkkipaikka ja vieressä jättöpaikka. Liikenteenohjaajat auttavat teidät perille.

 

NARIKKAPALVELUT

Metro Areenalla on järjestetty maksullinen, 3€ vaatesäilytys. Jätäthän kaiken turhan matkastasi.

 

TURVATARKASTUS JA KIELLETYT ESINEET:

Tapahtuma-alueen portilla/sisäänkäynnillä asiakkaille tehdään sisääntulotarkastus, jolla halutaan varmistaa kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys suuressa yleisötapahtumassa. Jättämällä kielletyt tavarat kotiin nopeutat turvatarkastuksen toimintaa merkittävästi! Kaikkien kävijöiden on näytettävä laukkunsa sisältö portilla/sisäänkäynnillä. Kieltäytyjien sisäänpääsy evätään. Yleisesti ottaen kaikki toisen vahingoittamiseen soveltuvat esineet ovat kiellettyjen listalla.

Järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja nauhurien, sateenvarjojen, lemmikkieläinten, tölkkien, purkkien, alkoholijuomien, laser-osoittimien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen tapahtumaan ja sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty.

 

Tehdään yhdessä upea konserttielämys kaikille!

 

Tapahtuman järjestäjä, lisätiedot konsertista: Central Line Entertainment / www.centralline.fi

 

 

Tulevat tapahtumat