Susijengi kohtaa kotiparketillaan Espoo Metro Areenalla MM-kisoihin valmistautuvat korisjättiläiset Liettuan ja Venäjän elokuussa

Sunnuntai, 18. elokuu 2019 - 19:00

Susijengin isännöimässä Koripalloliiton 80-vuotisjuhlaturnauksessa vastustajat ovat suoraan maailman huipulta. Susijengi pääsee testaamaan 16.-18.8. pelattavassa turnauksessa MM-kisoihin valmistautuvien Liettuan ja Venäjän kunnon.

Liettua löytyy FIBA:n maailmanrankingin sijalta kuusi. Kolminkertainen Euroopan mestari voitti helmikuussa päättyneissä MM-karsinnoissa yhtä lukuun ottamatta jokaisen ottelun. Venäjä puolestaan löytyy listan kymmenenneltä sijalta ja varmisti MM-kisapaikkansa kukistamalla Susijengin trilleriottelussa Permissä.

Espoossa pelattava juhlaturnaus on Liettuan ja Venäjän viimeinen valmistava viikonloppu ennen Kiinan MM-matkaa.

Ottelulippujen myynti turnaukseen alkaa perjantaina 10.5. kello 12:00. Liput alkaen 15 euroa ja lippukauppaan pääset tästä.

Turnaus käynnistyy perjantaina 16.8. Suomen ja Liettuan välisellä kohtaamisella. Venäjä ja Liettua ottavat toisistaan mittaa lauantaina 17.8. ja turnauksen huipennuksena nähdään sunnuntaina 18.8. Susijengin ja Venäjän kohtaaminen. Ottelut alkavat kello 19:00.

 

Tulevat tapahtumat