UMK18

Lauantai, 3. maaliskuu 2018 - 19:00

 

Yle on uudistanut Uuden Musiikin Kilpailu 2018 -kauden ohjelmistoa ja euroviisuedustajan valintaa. Portugalissa toukokuussa Suomea Euroviisuissa edustaa kutsuartistina Saara Aalto.

 

Uuden Musiikin Kilpailussa Saara Aalto esittää kolme hänelle tehtyä biisiä, joista katsojat ja kansainväliset raadit valitsevat parhaan kappaleen ja show’n toukokuussa Lissabonissa järjestettäviin Euroviisuihin. Valinta tapahtuu suorassa UMK18-lähetyksessä Espoon Metro Areenalla 3. maaliskuuta. Lähetyksen juontavat Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen.

 

 

 

MELANIE C ESIINTYY UMK18:SSA – SAARA AALTO SAA IDOLINSA LAVALLE

 

Spice Girlsistä megasuosioon noussut Melanie C saapuu esiintymään Espoon Metro Areenalla järjestettävään UMK18-tapahtumaan lauantaina 3. maaliskuuta. Melanie C on ensimmäinen vahvistunut vieraileva esiintyjä Saara Aallon tähdittämään tapahtumaan, jossa valitaan Suomelle kolmen ehdokkaan joukosta edustuskappale ja -show Lissabonin toukokuisiin Euroviisuihin. UMK18: Saara Aalto -tapahtuman lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Ticketmasterissa.

 

”Spice Girlsillä on ollut iso vaikutus siihen, miksi olen nyt tässä. Kun 10-vuotiaana näin heidän esiintyvän telkkarissa, tajusin, että tuota minäkin haluan tehdä, ja silloin aloin säveltämään lauluja englanniksi. Heidän show’t ja koreografiat tekivät myös lähtemättömän vaikutuksen. Ne muokkasivat paljon ajatustani siitä, minkälainen poptähti itse haluan olla. Nyt tuntuu täysin uskomattomalta, että Mel C tulee esiintymään mun show’hun ja hänen tapaaminen jänskättää enemmän kuin omat esiintymiseni!”, Saara Aalto hihkuu.

 

Metro Areenalle on valmistumassa näyttävä koko illan show. Suorana Ylellä televisioitavan UMK18:n juontavat Krista Siegfrieds ja Mikko Silvennoinen. Saara Aalto esittää kolme hänelle tehtyä kappaletta, joista katsojat ja kansainväliset raadit äänestävät illan päätteeksi parhaimman Portugalin Euroviisuihin. Väliaikaesiintyjänä nähdään Mel C. Myös yleisölle tarjoutuu mahdollisuus saapua Metro Areenalle kannustamaan Saara Aaltoa ja kokemaan koko maailmanluokan show livenä muiden fanien kanssa.

 

Melanie C:

 

Melanie C on yksi Britannian menestyneimpiä naisartisteja: hänen soololevyjään on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta ja hän on säveltänyt 12 brittilistan ykköshittiä. Spice Girlsistä uransa aloittanut artisti on julkaissut seitsemän sooloalbumia, joista viimeisin on syksyllä 2016 ilmestynyt ”Version Of Me”. Hänen suurimpia hittejään ovat mm. ”First Day Of My Life”, ”I Turn To You”, ”Never Be The Same Again” ja ”Northern Star”. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Saara Aalto ja Melanie C esiintyvät samalla lavalla. Molemmat esiintyivät Manchester Pridessa viime elokuussa.

 

 

 

TAPAHTUMA:

 

UMK18: Saara Aalto

 

La 3.3.2018 Metro Areena, Espoo

 

Ovet klo 17.30, show klo 19

 

 

 

LIPUT:

 

Palvelumaksuineen alkaen 39 / 49 / 59 / 69 euroa Ticketmasterista ja livenation.fi

 

 

 

LISÄTIEDOT:

 

Yle / tiedotus:

 

Heli Vartiainen, heli.vartiainen@yle.fi, puh. 0400 601 295

 

Mari Wainio, mari@mellakkahelsinki.fi, puh. 040 828 0508

 

UMK:n nettisivut: www.yle.fi/umk

 

Lehdistöakkreditointi: www.lyyti.fi/reg/medakkre

 

 

 

Saara Aalto / haastattelupyynnöt:

 

Nora Norrlin, nora.norrlin@liekkipromotion.com, puh. 040 846 0116

 

 

 

Live Nation Finland / tiedotus:

 

Maritta Kettunen, maritta.kettunen@livenation.fi, puh. 050 548 1747

 

www.livenation.fi

 

Pressikuvat:

 

yle.fi/pressi / http://press.livenation.fi

Tulevat tapahtumat