WITHIN TEMPTATION ESPOO METRO AREENALLE LOKAKUUSSA

Lauantai, 20. lokakuu 2018 - 19:00

Sinfonisen metallin mestari Within Temptation palaa ensi vuonna lavoille pitkän kiertuetauon jälkeen. Uutta musiikkia julkaiseva hollantilaisyhtye saapuu myös Suomeen, ja konsertoi Espoo Metro Areenalla lauantaina 20. lokakuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 24. marraskuuta Ticketmasterissa.

Within Temptation valmistautuu uuden albumin julkaisuun, ja tekee sen kunniaksi 18 maata ja 33 kaupunkia kattavan kiertueen. Tulevien keikkojen myötä yhtye palaa uransa pisimmältä kiertuetauolta. ”Viimeisimmän kiertueemme jälkeen minulla oli rankkaa. Ymmärsin tarvitsevani aikaa perheeni kanssa hoitaakseni asioita kuntoon ja löytääkseni itseni uudelleen. Se vei kauemmin kuin odotin, mutta parin vuoden jälkeen asiat ovat muuttuneet paremmiksi. Tein soololevyn (”My Indigo”), joka auttoi minua käsittelemään asioitani. Ja sittemmin yhtäkkiä havaitsin haluavani tehdä jälleen raskaampaa, eeppistä musiikkia. Sitten musiikki alkoi vaan tulla itsestään. Tiesin koko ajan että seitsemäs albumi olisi tulossa. Joten tässä olemme... seitsemäs kiertue tulossa, ja onneksi pian, sillä emme malta odottaa että pääsemme jälleen keikoille”, kuvailee yhtyeen laulaja Sharon de Adel.

Vuonna 1996 perustettu Within Temptation on noussut maailmanlaajuiseen suosioon sinfonisen ja tummasävyisen metallin sanansaattajana. Yhtye on kahminut listojen kärkisijoituksia ja arvostettuja palkintoja, sekä esiintynyt ympäri maailmaa loppuunmyydyillä keikoilla. Within Temptationin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat mm. ”What Have You Done”, ”Stand My Ground”, ”All I Need”, “Faster” ja ”Frozen”.

 

KONSERTTI:

Within Temptation (NL)

La 20.10.2018 Espoo Metro Areena

Illan aikataulua:

Ovet klo 19:00
Smash into Pieces n. klo 20:00
Within Temptation n. klo 21:15

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 44 / 53 / 59 euroa Ticketmasterista. Lipunmyynti myös pääovilta. 

Voi halutessasi varata itsellesi illallispöydän Marios-ravintolasta, Areenan parhailta paikoilta, osoitteesta Myynti.MetroAreena@restel.fi

 

NARIKKAPALVELUT:

Narikka löytyy boksiaulasta (pääovilta oikealle) ja klubiovien läheisyydestä. Narikkapalvelumaksu on 3€. 

 

SAAPUMINEN:

Saavuthan ajoissa paikalle. Metro Areena suosittelee lämipimästi metrolla tuloa. Viimeinen metro Helsinkiin päin lähtee Urheilupuistosta klo 23:11. 

 

www.within-temptation.com

www.livenation.fi 

Tulevat tapahtumat