YÖ 35v-JUHLAKONSERTTI - Puolet taivaasta, puolet helvetistä

Lauantai, 10. joulukuu 2016 - 20:00

Tänä vuonna 35-vuotista uraansa juhliva Yö-yhtye nousee Metro Areenan lavalle lauantaina 10.12.2016. Luvassa on bändin historian merkittävin ja ikimuistoisin ilta, jossa käydään läpi yhtyeen mittavaa uraa paitsi legendaaristen hittien myös unohtumattomien tekijöiden kautta.

Kansakunnan muistiin piirtyneiden laulujen kuten ”Likaiset Legendat”, ”Tia-Maria”, ”Joutsenlaulu”, ”Ihmisen poika”, ”Rakkaus on lumivalkoinen”, ”Pettävällä jäällä”, ”Kiitos ja kunnia” sekä viimeisimmän radiohitin ”Minne tuulet vie” ohella konsertin aikana kuullaan myös uran varrella vähemmän livenä soitettuja kappaleita.

Lavalla tullaan bändin lisäksi näkemään myös vierailijoita. Kokonaisuudessaan konsertista rakennetaan niin ohjelmaltaan, visuaalisuudeltaan kuin teknisiltäkin puitteiltaan Yö-historian ainutlaatuisin, kaikkien aikojen suurin show.

”35 vuotta on yhtyeelle varsin pitkä yhtäjaksoinen matka. Tämän juhlan kunniaksi päätimme rakentaa hulppeimman mahdollisen Yö-show’n, jossa käydään läpi kaikki uran kohokohdat, tervetuloa mukaan”, toivottaa Olli Lindholm.

Ennakkolipunmyynti
Konsertin ennakkolipunmyynti: http://www.ticketmaster.fi/event/176265

Yö 35v. juhlakonsertti - Puolet taivaasta, puolet helvetistä
Metro Areena, Espoo
10.12.2016
Ovet: klo 18.00
Showtime: klo 20.00

Ennakkomyynti (21.-28.3): www.radiosuomipop.fi
Yleinen myynti (29.3.->): www.ticketmaster.fi
Liput: 39,50 euroa sisältäen palvelumaksun

Täältä löydät konsertin ravintolapaketit! Huom! Suuresta kysynnästä johtuen pöytäpaketit ovat loppuneet, mutta jäljellä on yhä joitakin aitiopaketteja

Tulevat tapahtumat