PIPOLÄTKÄ  / PERUTTU

Pe 17.4.  klo 21–23
Pe 24.4. klo 21–23

Espoon kaupunki tarjoaa ilmaista pipolätkää Metro Areenalla. Jää ajetaan tarvittaessa. Pipolätkävuorolla luistellaan omalla vastuulla.

Liity myös  ”Espoo Metro Areenan Facebookin yleisöluistelijat” -Facebook ryhmään ja pysyt ajan tasalla tulevista vuoroista.

 Luistelun Iloa!

YLEISÖLUIETELU  / PERUTTU

Su 19.4. klo 9.00-12.00

Su 26.4. klo 9.00-12.00

Espoon kaupunki tarjoaa ilmaista yleisöluistelua Metro Areenalla. Huomioithan, että mukana ei saa olla kiekkoja eikä mailoja. Jää ajetaan n. tunnin välein. Yleisöluistelussa luistellaan omalla vastuulla. 

Liity myös  ”Espoo Metro Areenan Facebookin yleisöluistelijat” Facebook ryhmään ja pysyt ajantasalla tulevista vuoroista ja teemajäistä.

Luistelun Iloa!

SUNNUNTAIKIRPPIS


Päivä:
XX.X.2020
Klo: 09.00 – 13.00


Tervetuloa Espoo Metro Areenan sunnuntaikirppikselle!

Tule tekemään löytöjä tai varaa  oma myyntipöytäsi.
Sisäänkäynti kirpputorille  Areenan julkisivulta  Club-ovien kautta.

 

Kummit Live:

 

ELÄMÄ LAPSELLE-konsertti


Päivä:
 16.09.2020
Ovet aukeavat: Tarkentuu
Tapahtuma alkaa: Tarkentuu
Arvioitu kesto: Tarkentuu

Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertti

Huippuartistit nousevat tärkeän asian puolesta Elämä Lapselle -lavalle keskiviikkona 16. syyskuuta. Monikanavaisen hyväntekeväisyyskonsertin matkaan pääsee Espoo Metro Areenan ohessa televisiossa, radiossa, somessa ja verkossa.

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva, lapsipotilaiden tueksi tehtävä Elämä Lapselle kokoaa tänä vuonna yhteen mm. upeita esiintyjiä ja esityksiä, mahtavia kummitubettajia, koskettavia potilastarinoita sekä tietoa Kummien tukikohteista ja hankkeista. Ensimmäiset artistijulkistukset tehdään huhtikuussa, jolloin myös tapahtuman lipunmyynti käynnistyy.

Lastenklinikoiden Kummien järjestämä Elämä Lapselle -konsertti tukee Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan/lastensairaalan toimintaa sekä lastentautien tutkimustyötä. Ensimmäistä kertaa 90-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu useiden tärkeiden hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle merkittävälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 38 miljoonan euron edestä.

Tapahtumajärjestäjä kummit.fi