Nosta tapahtumaelämys uudelle tasolle aitiossa!

Järjestä ikimuistoinen tilaisuus asiakkaille tai ystäväporukalle tapahtuman ympärille.

Food&Events Tapahtumaravintolat toteuttavat tarjoilut aitioonne toiveidenne mukaan.

Aitiopalvelu päivystää läpi tapahtuman ja pitää huolen viihtyvyydestänne.

 

Aitiotiedustelut: myynti@metroareena.fi

349

Näppärä pikkuaitio 349 sijaitsee pressikatsomon yläpuolella kaukalon kulmassa. Ottelutapahtumiin aitiosta on hyvä ja suojaisa näkymä, mutta jossain konserteissa saattaa olla näkörajoitteita. Pienemmälle juhlaporukalle tai vaikka privaattiin tapaamiseen soveltuvan huoneen yhteydessä on katsomopaikat kymmenelle, pieni kokouspöytä ja oma WC.

 

1–16 hlö

321-322

Suora näkymä tapahtumiin suuren saunan lauteilta, kahteen osaan jaettava jättimäinen aitio, johon mahtuu kymmenittäin ihmisiä. Kookkaat pesutilat ja isot TV-ruudut. Paljon katsomopaikkoja ja tunnelmallinen sijainti ravintoloiden yläpuolella. Aitiot 321 ja 322 voi vuokrata yhdessä tai erikseen, tilatarpeestasi riippuen.

 

321 (Saunallinen) 1–43 hlö

322 – 1–34 hlö

Yhdistettynä 1-77 hlö

Areena-aitio

 Korkealla, katsomon neljännessä kerroksessa sijaitseva Areena-aitio on huikea näkymä areena-tasolle. Kookas suorakulmion muotoinen huone tarjoaa hulppeat, mutta yksityisen tuntuiset tilat monenlaisiin tapahtumiin. Päädyssä sijaitsevasta tilasta on avara näkymä ottelutapahtumiin sekä esiintymislavalle koko Areenan yli.

Aition varustukseen kuuluu sohvaryhmä, TV-ruutu, kokouspöytä, oma baari sekä oma äänentoistojärjestelmä.

 

1–40 hlö

Suite 11

Areenan paras aitio upealla saunalla, viihtyisällä oleskelutilalla ja hieman ulkonevalla parvekkeella takaavat parhaimmat puitteet tapahtumasta nauttimiselle. Nauti tapahtumasta suoraan saunan lauteilta. Aitiossa on kaksi vessaa. 

 

1–30 hlö

Dublin

Miltä kuulostaisi 40-paikkainen rento pubimainen aitio omalla baarimikolla ja suoralla näkymällä Areenalle? Dublin on Metro Areenan oma ”salakapakka” aitiokerroksessa, johon muilla kuin aitioasiakkailla ei ole pääsyä. Otteluita voi katsoa jopa 40 ihmistä katsomoon tehdyiltä nahkasohvilta – tai baarijakkaroilta olutta nauttien. Varustukseen kuuluu lisäksi oma WC, kaksi isoa TV-ruutua ja lämmin pubihenkinen sisustus.

 

1–40 hlö