OHJEITA JA NEUVOJA

Saapuminen

Espoo Metro Areena (Tapiolan Monitoimiareena Oy) sijaitsee Espoon Tapiolassa, Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo.

Metrolla

Espoo Metro Areenan lähin metroasema on URHEILUPUISTON ASEMA, joka sijaitsee noin 500m päässä Areenasta. Huomaathan hypätä KIVENLAHTEEN menevään metroon.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee kätevästi junalla rautatieasemalle ja sieltä metrolla Urheilupuiston asemalle.

Bussilla

Bussilinjat löytyvät helpoiten reittioppaan avulla.

Espoon sisäiset linjat, jotka kulkevat Metro Areenan ohitse ovat:

114 Tapiola (M)-Leppävaara
115 Tapiola (M)-Mankkaa
119 Tapiola-Niittykumpu

Myös muita linjoja kulkee läheltä Areenaa pitkin Merituulentietä.

 Autolla

Tapiolanpaikoituksesta Urheilupuiston metroaseman vierestä löytyy pysäköintitilaa ja lisäksi kymmenen sähköauton lastauspaikkaa. Sieltä on erittäin lyhyt matka (n. 500m) matka Espoo Metro Areenalle.

Saavutettavuus ja esteettömyys:

Metro Areenalle on myös liikuntarajoitteisten helppo saapua. Invapaikoitus löytyy pääovien välittömästä läheisyydestä ja hissi on asiakkaan käytössä. Kaikki Metro Areenan tapahtumat ovat esteettömiä. Asiakkaiden käytössä on myös esteettömiä WC-tiloja.

Sisääntulotarkastus

Metro Areenalla on kielletty laissa kielletyt esineet ja aineet. Tapahtuma-alueen portilla/sisäänkäynnillä kaikille asiakkaille tehdään sisääntulotarkastus, jolla halutaan varmistaa kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys suuressa yleisötapahtumassa. Jättämällä kielletyt tavarat kotiin nopeutat turvatarkastuksen toimintaa merkittävästi.

Elintarvikkeiden tuonti Areenalle on mahdollista vain terveydellisistä syistä tai sylilapsen ruokavaliosta johtuen.

Kaikkien kävijöiden on varauduttava näyttämään laukkunsa sisältö portilla/sisäänkäynnillä. Kielletyt esineet, aineet, sekä elintarvikkeet poistetaan ovilla sisääntulotarkastuksessa.

Tapahtumajärjestäjä voi asettaa tapahtuman sisäänpääsyn ehdoksi muitakin rajoitteita, kuten kuvaus ja tallennuslaitteiden tuonti kieltoja.

Majoitusta Espoossa lähellä Areenaa