Espoo Metro Areena on moderni ja viihtyisä monitoimiareena.
Pieni kun tarvitaan pientä ja suuri kun tarvitaan suurta.

On harvempia tapahtumia, joihin areena ei taipuisi. Metro Areenalla on järjestetty lukuisia TV-konsertteja, gaaloja, tanssikilpailuja, urheilutapahtumia, rock-konsertteja sekä muita suuria yleisötapahtumia. Metro Areenan tiloista löydät monenlaisia ratkaisuja myös pienempien tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Kokouksien, virkistyspäivien tai merkkipäivien järjestäminen onnistuu vaivatta Areenalla. Voit myös tarjota unohtumattomia elämyksiä kutsumalla yhteistyökumppanisi ylelliseen aitioon nauttimaan Areenan ohjelmasta.

Areenan malli, erinomainen muokattavuus valoa ja ääntä varten sekä yli 200 ravintolapöytäpaikkaa esteettömällä näkyvyydellä takaavat tunnelman pienistä tapahtumista kaikkein suurimpiinkin. Lukuisat onnistuneet show & dinner -illat ovat osoittaneet areenatason tunnelmallisuuden eri kokoisissa tapahtumissa. Espoo Metro Areenan areenatasolle on esteetön kulku ja Areenan toiseen kerrokseen pääsee tilavalla hissillä. 

Talon puolesta voidaan tarpeen mukaan peittää jää ja kaukalon reunat,  rakentaa suuri esiintymislava ja poistaa kaukalonpaloja tarpeellisilta kohdilta. Konserttituoleja löytyy 1800 kpl ja bankettipöytää satoja metrejä. Areenan ensiluokkainen Sico Venue Marker -lava muuntuu moniin muotoihin ja tarvittaessa aina mittoihin 19,52 m x 14,64 m. Tiimimme rakentaa puitteet teille valmiiksi toiveidenne mukaisesti.

Maksimi katsojamäärät tapahtumissa / Maximum event capacities:

 
Konsertit / Concerts: 8 000
Jääkiekko-ottelut / Ice Hockey games: 6 982
Katsomokapasiteetti/ Seating capacity:  
Alakatsomot / Lower stands: 3 089
Yläkatsomot / Upper stands: 2 831
Permanto / Arena-level max 2 100
Invapaikat / Wheelchair stand: 15
Aitiot / Suites: 48 kpl / Total 48 suites at the Arena
Aitiokapasiteetti / Maximum suite capacity: 1012

Vuokrattavana / For rent:

 
Kokoustiloja / conference rooms: 3 kpl / pc
Aitioita / suites:

Useita.
Tiedustele.
Several. Ask more.

Pukuhuoneet / Dressing room: 4 isoa ja 2 pientä pukuhuonetta /
4 big and 2 small dressing rooms