Espoo Metro Areenan ravintolapalveluista vastaa Restel Ravintolat Oy. Restel tapahtumaravintolat tarjoaa laadukkaat ravintolapalvelut ja varmistaa, että niin pienemmät kuin isommatkin tapahtumat muodostuvat kävijälle unohtumattomaksi elämykseksi, josta puhutaan vielä pitkään. Huolehdimme tilaisuutesi tarjoiluista ja palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä tunnelmasta nauttimiseen. Luomme jokaisesta tapahtumasta ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen. Oli kyseessä pöytävaraus tapahtuman yhteyteen, tarjoilut kokoustiloihin tai tapahtumacatering, Restelin myyntipalvelu on apunanne myynti.metroareena@restel.fi tai  020 799 4010.

VIP LOUNGE

Metro Areenan VIP Lounge palvelee tilausravintolana ja sopii hyvin yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Tapahtuman teemasta riippuen kapasiteetti vaihtelee 60-100 henkilön välillä. Läheisyydessä oleva Blue Zone on tilaisuuksissa mahdollista yhdistää VIP Loungeen, jolloin asiakaspaikkoja on jopa 350 henkilölle.

CLUB RAVINTOLA

Club Ravintolassa on 96 istumapaikkaa ja sijaitsee Club-katsomon yläpuolella, ja pöydistä on esteetön näkyvyys areenatasolle.  Ravintolassa palvelee myös korkeatasoinen baari. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon.

RAVINTOLA MARIO´S

Ravintola Mario’s on tyylikäs ravintola, jossa nautit korkeatasoisesta a la carte illallisesta. 88 paikkainen Mario’s Italian Bistro on tyylikäs italialaishenkinen ravintola, jossa nautit a la carte illallisen samalla kun seuraat areenatason tapahtumia. Mario’s sopii täydellisesti yritystapaamisiin, kaveri- ja työporukoille sekä urheilun ystäville.

FAST FOOD

Fast Food -pisteet tarjoavat tapahtuma- ja ottelukohtaisesti Areenan klassikkoannoksia. Ruokapisteiltä saat nopeasti herkullisia makuelämyksiä.

 

BLUE ZONE

Blue Zone sopii hyvin yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Tapahtuman teemasta riippuen baarin kapasiteetti vaihtelee 60-100 henkilön välillä. Läheisyydessä oleva VIP Lounge on tilaisuuksissa mahdollista yhdistää Blue Zoneen.

PARTY BOX

 Party Box ravintola- aitioista voit seurata Areenan tapahtumia omasta ravintolatilastasi.  Yhden PartyBoxin asiakaspaikkamäärä on 24 ja niihin voi tilata mm. aitiobuffetin.  PartyBoxissa saat nauttia suorasta näkyvyydestä areenatasolle omassa tilassasi silti lähellä kaikkia Areenan muita palveluita.